Kvinne – kjenn din kropp

Hva vil det si å være i overgangsalderen? Kan plagene lindres? Og syns du at hivdiagnosen påvirker dine relasjoner?

Hvor og når

place Informasjon sendes til de som har fått plass. event 20.11.2021 - 21.11.2021 schedule 10:00

HivNorge inviterer kvinner som lever med hiv til en samling 20.–21. november.  

Kvinner som lever med hiv kan komme tidligere i overgangsalderen. Hva betyr det? Hva vil det si å være i overgangsalderen? Og kan man gjøre noe for å lindre eventuelle plager? Fastlege og overgangsalderentusiast Marianne Natvik vil lære oss hvordan vi kjenner igjen tegnene når overgangsalderen kommer og hva vi kan gjøre med dem. Marianne vil også lære oss hvilke andre aldersrelaterte sykdommer vi som kvinner bør være oppmerksomme på. 

Syns du at hivdiagnosen din påvirker dine relasjoner? Vi setter av god tid til å snakke om hiv, relasjoner og intimitet. 

Det er viktig med aktiv deltakelse for å få utbytte av seminaret. I påmeldingen ber vi deg fylle ut din motivasjon for å delta. Det er begrenset antall plasser, og medlemmer og nye deltakere vil bli prioritert. For å få utbytte av seminaret er det også viktig med gode norskkunnskaper. 

Kursavgift: Gratis for medlemmer i HivNorge og 400 kroner for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde deg inn via dette skjemaet. Medlemskap koster 100 kroner. 

Utenbys deltakere kan få dekket reiseutgifter og opphold i Oslo etter rimeligste måte. 

Tid: 20.-21. november. Oppstart lørdag formiddag, med hjemreise søndag ettermiddag.
Sted: I HivNorges lokaler
Påmeldingsfrist: 17. november 2021