Per Miljeteig oppnevnt til brukerutvalget ved Oslo Universitetssykehus

Per Miljeteig er oppnevnt til brukerutvalget i Oslo Universitetssykehus HF. Miljeteig er tidligere leder av HivNorge, og lever selv med hiv.

scheduleOppdatert: 20.12.2019

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Oslo Universitetssykehus HF er helseforetaket som driver alle de offentlige sykehusene i Oslo. Foretakets brukerutvalg som består av pasienter og pårørende og er rådgivende overfor styret og ledelsen i spørsmål som angår sykehusenes tilbud til pasienter og pårørende. Utvalget utnevnes for to år av gangen, og utnevnelsene for de neste to årene er nå klare.

I tillegg til å være rådgivende overfor styret og ledelsen ved sykehuset, skal brukerutvalget ta imot tilbakemeldinger fra pasienter og pårørende, og være et samarbeidsforum mellom sykehusene og pasient- og brukerorganisasjoner.

Per Miljeteig, tidligere leder av HivNorge, er nå oppnevnt til å sitte i brukerutvalget årene 2020-2021. Vi gratulerer med utnevnelsen og gleder oss til et fruktbart samarbeid.

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.