Unaids trenger din stemme

Unaids (FNs organ for en helhetlig og global innsats mot hiv og aids) skal utarbeide en ny strategi i hivarbeidet. Målet er å se enden på hiv og aids innen 2030. Til det trenger de innspill fra mennesker som lever med hiv og aktører i hivarbeidet.

scheduleOppdatert: 15.06.2020

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Unaids sin visjon er ingen nye hivinfeksjoner, ingen diskriminering og ingen aidsrelaterte dødsfall. Du kan nå bidra til å forme dette arbeidet gjennom å svare på en undersøkelse der Unaids ber mennesker som lever med hiv og aktører som er engasjert i hivarbeid over hele verden om å dele sine erfaringer.

De ønsker tilbakemelding på i hvilken grad den nåværende strategien fungerer, hva som mangler i strategien og hva som trengs fremover i det videre arbeidet for å nå målet om å få en slutt på aidsepidemien innen 2030.

Dette er en stor internasjonal undersøkelse, og det er viktig at også Norge og Skandinavia deltar slik at vi får inn våre erfaringer. Alle som lever med hiv over hele verden eller er aktører i hivarbeidet oppfordres til å delta.

Det tar maks 15-20 minutter å besvare undersøkelsen som er anonym. Den er tilgjengelig på engelsk, spansk, fransk, portugisisk, russisk, mandarin og arabisk.

Har du tid og lyst til å bidra, finner du undersøkelsen ved å klikke på denne lenken.

Undersøkelsen stenger 5.juli, så det er viktig at man svarer på undersøkelsen før den tid. 

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.