HivNorge på Skeive Sørlandsdager

Skeive Sørlandsdager 2010 avholdes i Kristiansand 2. til 10. juli. En hel uke er byen festivalpreget med konserter, utstillinger og filmer. HivNorge og LLH-Sør inviterer til seminar om hiv.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

LLH-Sør

Fredag 9. juli inviterer HivNorge, med blant andre generalsekretær Evy-Aina Røe, til seminaret ”Å leve med hiv i 2010”. Her vil de ta for seg hva som har skjedd siden hiv kom til Norge i 1983, hvilke holdninger befolkningen har til hivpositive og hvordan situasjonen er i Agder-området. Seminaret vil finne sted på hotell Sørlandet fra kl. 13.00.

I fjor var festivalen avgrenset til en helg, men i år farges Kristiansand av regnbuens farger i en hel uke. Kulturlivet er en større aktør i årets Skeive Sørlandsdager enn tidligere, og byr på både kinofilmer og konserter. Lørdag 10. juli vil homoparaden fylle byens gater. – I fjor deltok rundt 100 personer i paraden, og vi håper at like mange eller enda flere vil ta turen i år, oppfordrer Tommy Brobakken.

Facebook

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.