Tromsø

Den 4. juni inviterer FN-sambandet til internasjonal uke i Tromsø. FNs tusenårsmål nummer 6 - stoppe spredningen av hiv og aids - er temaet for uka.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Arne Walderhaug

labelEmner:

Tromsø kommune, som ambassadørby for 46664 og Nelsom Mandela Foundation, ønsker å spille en viktig rolle i kampen mot hiv og aids. I forbindelse med årets markering ønsker kommunen blant annet å lage et kulturarrangement i Mandelas ånd. Artister og kunstnere fra Sør-Afrika og Tromsø/Norge inviteres til kreative og musikalske møter. Utenriksdepartementet vurderer også å delta fra politisk hold.

Tromsø kommune, som ambassadørby for 46664 og Nelsom Mandela Foundation, ønsker å spille en viktig rolle i kampen mot hiv og aids. I forbindelse med årets markering ønsker kommunen blant annet å lage et kulturarrangement i Mandelas ånd.

her

Les også

schedule13.05.2024

→ Per Miljeteig tildeles Kongens fortjenstmedalje  

Mandag 13. mai ble aktivist og tidligere styreleder i HivNorge, Per Miljeteig tildelt Kongens fortjenestmedalje. Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland var til stede på seremonien på Håndverkeren i Oslo for å overrekke medaljen.

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.