HivNorge på Facebook

HivNorge debuterer på det populære sosiale mediet Facebook. – Dette er et ledd i vår strategi om å gjøre informasjon lettere tilgjengelig blant befolkningen, sier generalsekretær i HivNorge, Evy-Aina Røe.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

Sosiale medier, som Facebook, er blitt en viktig sosial arena i dagens samfunn. Her holder man kontakt med venner, man bygger nettverk og det er også blitt en viktig arena for å nå ut med informasjon til et bredere publikum. Svært mange benytter seg av Facebook, både unge som eldre. Dette er derfor en viktig arena for HivNorge å være aktive på.

– Vi har besluttet å benytte populære sosiale medier som et ledd i vår strategi for synliggjøring av organisasjonen og våre budskap. Vi tror det vil bidra til økt nærhet for mottakerne til temaet, samt gjør informasjon lettere tilgjengelig blant befolkningen, sier Evy-Aina.

HivNorges Facebook-side

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.