HivFinlands høsttur 2013

HivFinland inviterer til avslappende høsttur for hivpositive 2. til 8. september. I naturskjønne og idylliske omgivelser kan man nyte alt fra lange skogsturer, karaoke i salongen eller delta i innendørs og utendørs aktiviteter.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Det kommer ikke til å være noen ansatte tilstede på campen, og alle deltakere må derfor bidra inn i de daglige gjøremålene på campen. Alle melder seg inn i en arbeidsgruppe som har ansvar for ulike gjøremål.

Oppholdet koster 100 Euro for deltakere utenfor Finland, og dette inkluderer, i tillegg til mat og opphold, felles transport med buss fra Helsinki til leiren på mandag 2.9. og tilbake til Helsinki på søndag 8.9.2013. Deltakeravgiften inkluderer ikke reisekostnader til og fra Finland.

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.