bodymapping

– Dette er en terapiform som hjalp meg godt på vei inn i en ny verden av farger, former og indre ro, samt ga meg fokus på noe positivt i mestringen av hivdiagnosen, sier en Bodymapping-deltaker. HivNorge inviterer til ny Bodymappingworkshop høsten 2013.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

I samarbeid med Jens Peder Høeberg og Jo Dietrich fra Danmark gjentar HivNorge suksessen med Bodymapping fra 2011. Bli med på to kreative helger hvor hivpositive samles til en workshop i Oslo. Med kroppen som utgangspunkt vil dere visualisere tanker omkring hiv gjennom former, farger, symboler og tekster.

På et stort lerret på 220X110 cm vil du kunne uttrykke hvem du er: i nåtid, fortid og visjoner om fremtiden. I bilder og ord maler du dine opplevelser med hiv med utgangspunkt i et portrett av kroppen.

Det krever ingen forberedelser. Men tenk eventuelt over hvilke historier du har lyst til at fortelle fra ditt eget liv og overvei hvilke billeder/fotos du evt. vil bruke. Ta gjerne disse med til workshopen så du har noe å arbeide med. Det kan for eksempel være det stedet du bodde da du fant ut at du var hivpositiv, eller noe annet.

Dato: 24. – 25. august og 7.- 8. september. Workshopen varer over to helger og du må derfor delta begge helgene dersom du melder seg på.

Begrenset antall deltakere!

Påmeldingsfrist: 9. august

epost

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.