Populær stand på EuroPride

HivNorge slo på stortromma under EuroPride i forrige uke. I løpet av de fire dagene på Rådhusplassen var flere tusen mennesker innom standen for å motta informasjon, svare på quiz eller få med seg kondomer, glidemiddel og slikkelapper.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

hivsløyfer

I tilegg til det store engasjementet blant våre frivillige og den store interessen for vår stand er det veldig gledelig at så mange unge mennesker var innom og hadde spørsmål ikke bare om hiv, men om andre seksuelt overførbare infeksjoner, seksualitet og testing. HivNorges slagord under Europride var ”Test deg – Bry Deg” og HivNorge samarbeidet med Olafiaklinikken som tilbød teststasjon for hiv og andre seksuelt overførbare infeksjoner (SOI).  Vi registrerer at folk bryr seg og at pågangen for testing er stor.

Parken og HivNorges stand var godt besøkt under EuroPride.

Fra HivNorges vegg, hvor publikum kunne skrive hva de ville.

Fra venstre: juridisk rådgiver i HivNorge, Johan Hougen, frivillig Reidun Lauvstad, nestleder Leif-Ove Hansen og frivillig Per Miljeteig.

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.