Redd for å ha sex

I vår faste sexologspalte skriver en leser skriver at han sammen med sin mannlige hivpositive partner alltid har sikrere sex og bruker kondom. Men en natt sprakk kondomet og han har fått angst og føler at jeg har fått symptomer på en primærinfeksjon. Jeg tør ikke snakke med kjæresten min om det i frykt for at han skal bli full av skyld og gjøre slutt på forholdet vårt. Hva skal jeg gjøre, spør han.

scheduleOppdatert: 02.10.2017

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

Sexolog Haakon Aars.

Se hva sexolog Haakon Aars svarer

Haakon Aars har arbeidet som overlege og psykiater ved Aker Universitetssykehus, og ved Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi i Oslo. Han har også fast spalte i avisen VG. Aars svarer på spørsmål du måtte ha om seksuallivet ditt.

Les spørsmål og svar fra sexolog Haakon Aars

kontakt

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.