Hva vil vi med verdens aidsdag?

HivNorge og Helsedirektoratet inviterer til en workshop om hva vi vil med verdens aidsdag, om hva vi ønsker å oppnå med markeringen og hvordan vi sammen kan lage gjennomførbare aktiviteter.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

I forbindelse med evalueringsmøtet for verdens aidsdag 2014 ble det besluttet at HivNorge skulle ta over ”stafett-pinnen” og påta seg koordineringen av verdens aidsdag 2015.

Dette gleder vi oss veldig til! Imidlertid viser både evalueringen og erfaringer gjennom flere år at det kan være behov for å se nærmere på hva vi alle vil med verdens aidsdag og da trenger vi alle kloke og engasjerte hoder.

Derfor har HivNorge i samarbeid med Helsedirektoratet gleden av å invitere deg/dere til en workshop 28. april på Thon Hotel Opera, Oslo.

Benytter ellers anledningen til å takke Ungdomsnettverket for hiv/aids i Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU)) for deres gode innsats som koordinator.

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.