Mannen min vil ikke eksperimentere

Jeg er en 37 år gammel kvinne som alltid har vært glad i sex. Jeg har hatt en fast kjæreste nå i over to år, og sexlivet har fungert helt ok. Han er inneforstått med min positive hivstatus. Medisineringen jeg går på er vellykket.Men mannen min vil ikke eksperimentere. Les hva sexologen svarer.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

Lege Haakon Aars er HivNorges sexologrådgiver, og han har arbeidet som overlege og psykiater ved Aker Universitetssykehus og ved Instiutt for Klinisk Sexologi og Terapi i Oslo. Han har praksis i Oslo og har fast spalte i avisa Verdens Gang (VG) og vårt blad Positiv. Aars svarer på spørsmål du måtte ha om seksuallivet ditt.

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.