Hagekonsert 2016

Sett av datoen, den årlige hagefesten hos Aksept – senter for alle berørt av hiv, finner sted tirsdag 21. juni. Konserten arrangeres for femtende gang, og hvert år finner tusenvis av publikummere veien til Aksepts frodige hage.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Artistene stiller opp gratis for å sette fokus på hivsaken og hivpositives livssituasjon. Konferansier for kvelden er Hilde Louise Asbjørnsen. Asbjørnsen er kjent som musiker, låtskriver, skuespiller og kabaretartist, og hentet nylig hjem komiprisen som “Årets kvinnelige scenekomiker” for forestillingen “The Lulu Show”.

Facebookside.

Oslo Pride

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.