HivNorge på Pride

Onsdag 22. juni åpner årets Pride Park i Spikersuppa i Oslo. HivNorge er også i år tilstede sammen med Olafiaklinikken og tilbyr testing for hiv og andre seksuelt overførbare infeksjoner. Vellykket behandling betyr smittefri og PrEP til alle som trenger det, er våre budskap i år.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

Styreleder Leif-Ove Hansen med en av våre spesiallagde t-skjorter.HivNorges store stand vil befinne seg i nærheten av bamsescenen langs Stortingsgata, og der vil du treffe frivillige og folk fra sekretariatet. Du kan teste hiv-kunnskapen din ved å svare på vår quiz, og vi er alle tilgjengelig til å svare på spørsmål du måtte ha om hiv.

Styreleder Leif-Ove Hansen med en av våre spesiallagde t-skjorter.

HivNorge har i år en ny spesialdesignet stand og spesiallagde t-skjorter med årets budskap, skapt av våre entusiastiske frivillige.

HivNorges stand i 2016:

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.