Mia Gundersen på Beyond Zero

Mia Gundersen åpner festen Beyond Zero på verdens aidsdag. Kvelden fylles med flotte artister, moro og god mat og drikke. – Hivpositive er i dag på behandling, har null virus og er smittefri, dette må feires, sier styreleder i HivNorge, Leif-Ove Hansen. Festen arrangeres av HivNorge og partyfikser Ronnie Ottem Fjære. Artistene DJ Brighteyes, Haus […]

scheduleOppdatert: 20.12.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Mia Gundersen åpner festen Beyond Zero på verdens aidsdag. Kvelden fylles med flotte artister, moro og god mat og drikke. – Hivpositive er i dag på behandling, har null virus og er smittefri, dette må feires, sier styreleder i HivNorge, Leif-Ove Hansen.

Festen arrangeres av HivNorge og partyfikser Ronnie Ottem Fjære. Artistene DJ Brighteyes, Haus of Divas, Vinkel, Meraki Vouging, Anna-Lisa Kumoji, Bamselobbyen og Miss Cameron byr på spennende underholdning.

Billettene bestilles via Ticketmaster og koster kl. 230 eksl. avgift, og fingermat, velkomstdrink og aperitiff er inkludert i billetten. Dersom du deltar på konferansen HIV17tidligere på dagen er inngang til festen inkludert i konferanseavgiften.

Aldersgrense: 20 år.
Dørene åpnes: kl. 20.00.
Sted: Perlen/Festsalen i Hammersborggata 19, 0179 Oslo
Billetter: Kr. 230 eksl. avgifter, Ticketmaster

Les også:

Bli med og feire livet

Brede Bøe åpner hivkonferansen

Les også

schedule30.04.2024

→ Utbrudd av mpox i Stockholm

Ifølge folkehelsemyndighetene i Sverige, pågår det nå et utbrudd av mpox i Stockholm. De anbefaler derfor personer i risiko for å bli smittet med mpox, å vaksinere seg.

schedule30.04.2024

→ Høring om tilgang og prioritering av behandling

Helse- og omsorgsdepartementet har innhentet høringsinnspill i forbindelse med høringen «Rapport fra ekspertgruppen om tilgang og prioritering». HivNorge stiller seg bak ekspertgruppens anbefalinger, og vektlegger at det ikke innebærer likebehandling å behandle forskjellige personer og grupper, med forskjellige behov, alder, prognose, komorbiditeter osv likt.