hagekonsert_bred

Stjernespekket hagekonsert hos Aksept

Sett av datoen, den årlige hagefesten hos Aksept – senter for alle berørt av hiv, finner sted tirsdag 21. juni. Konserten arrangeres for femtende gang, og hvert år finner tusenvis av publikummere veien til Aksepts frodige hage.

Artistene stiller opp gratis for å sette fokus på hivsaken og hivpositives livssituasjon. Konferansier for kvelden er Hilde Louise Asbjørnsen. Asbjørnsen er kjent som musiker, låtskriver, skuespiller og kabaretartist, og hentet nylig hjem komiprisen som “Årets kvinnelige scenekomiker” for forestillingen “The Lulu Show”.

Hilde Louise Asbjørnsen

Fra verandascenen på Aksept vil hun lede publikum gjennom en stjernespekket aften, og blant artistene som foreløpig er offentliggjort finner vi Ravi, Reidun Sæther, Omvr, Heine Totland og Simone Eriksrud. Oppdatert oversikt finnes på arrangementets Facebookside.

Dørene åpner kl. 18.30 og konserten starter kl. 19.00. Det er gratis inngang, og salg av mat og alkoholfri drikke. Overskuddet fra konserten går til Aksepts eget solidaritetsfond som støtter ulike prosjekter for mennesker som lever med hiv rundt om i verden. Hagenkonserten er en del av Oslo Pride.