HivNorge kaller inn til årsmøte  

HivNorges årsmøte er organisasjons høyeste organ og skal ifølge vedtektene avholdes hvert år innen utgangen av mars. Årsmøtet for 2024 er fastsatt til 21. mars 2024 og innkallingen er nå sendt ut til medlemmer.  

scheduleOppdatert: 19.01.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Innkallingen til årsmøtet er sendt ut per e-post til alle medlemmer som har oppgitt sin e-postadresse og som har samtykket til å motta informasjon per e-post.  

Dersom du ikke har oppgitt e-postadresse eller du ikke har samtykket til å motta informasjon på e-post fra HivNorge, kan du kontakte HivNorges sekretariat for å få tilsendt innkallingen på e-post. 

Medlemmer som har samtykket til å motta informasjon på e-post, men som ikke har fått innkallingen i innboksen oppfordres til å sjekke søppelpost-mappen. Ser du ikke innkallingen i søppelpost-mappen, kan du kontakte HivNorge for å bekrefte at vi har riktig e-postadresse registrert på deg.  

Har du noen spørsmål om innkallingen, årsmøtet eller medlemskap, ta kontakt med sekretariatet på post@hivnorge.no eller tlf. 21 31 45 80.  

Les også

schedule12.06.2024

→ Forebyggende eller risikabelt?

Har du hørt om DoxyPEP? Syntes du økningen av seksuelt overførbare infeksjoner er bekymrende? I enkelte land og på digitale plattformer hører man at antibiotika som forebyggende behandling (DoxyPEP) er løsningen på økningen av seksuelt overførbare infeksjoner. Vil DoxyPEP faktisk være redningen eller vil det forverre antibiotikaresistens-situasjonen?

schedule06.06.2024

→ Faglig påfyll og erfaringsutveksling 

I mai arrangerte HivNorge, i samarbeid med infeksjonsmedisinsk poliklinikk ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, Tromsø, et seminar for ukrainere som lever med hiv. HivNorge erfarer at det stor verdi i å etablere samhold og legge til rette for gode samtaler i trygge omgivelser.