Bli med å feire livet

På verdens aidsdag, 1. desember, inviterer HivNorge og partyfikser Ronnie Ottem Ronnie Ottem Fjære til festen Beyond Zero. Gå ikke glipp av DJ Brighteyes, Haus of Divas, Meraki Vouging, Anna-Lisa Kumoji og de nyeste navnene på programmet, Bamselobbyen og Miss Cameron! – Vi vil sette fokus på at hivpositive idag er på behandling, har null […]

scheduleOppdatert: 20.12.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

På verdens aidsdag, 1. desember, inviterer HivNorge og partyfikser Ronnie Ottem Ronnie Ottem Fjære til festen Beyond Zero. Gå ikke glipp av DJ Brighteyes, Haus of Divas, Meraki Vouging, Anna-Lisa Kumoji og de nyeste navnene på programmet, Bamselobbyen og Miss Cameron!

– Vi vil sette fokus på at hivpositive idag er på behandling, har null virus og er smittefri, sier HivNorges styreleder Leif-Ove Hansen.

Billettene bestilles via Ticketmaster og koster kr 230 eksl. avgift – og fingermat, velkomstdrink og aperitiff er inkludert i billetten. Dersom du deltar på konferansen HIV17tidligere på dagen er inngang til festen inkludert i konferanseavgiften.

Aldersgrense: 20 år.
Dørene åpnes: kl. 20.00.
Sted: Perlen/Festsalen i Hammersborggata 19, 0179 Oslo
Billetter: Kr. 230 eksl. avgifter, Ticketmaster

Få også med deg den eksklusive førpremieren av filmen 120 slag i minuttet, presentert av Arthaus og HivNorge, lørdag 2. desember. Filmen innledes av Per Miljeteig fra HivNorge, som har levd med hiv siden 1990-tallet.

Sammen med CRASH, Meraki Voguing, HivNorge og FRI Oslo og Akershus, runder vi av helgen med Helgen runder vi av med The Candyland Kiki Vogue Ball søndag 3. desember på Elsker, i Oslo. En del av billettinntektene fra The Candyland Kiki Vogue Ball går direkte til HivNorge og spesielt unge mennesker som lever med hiv. Følg med på ballets Facebook-arrangement.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.