Bli med å feire Oslo Pride!

Årets Oslo Pride arrangeres 18. - 27. juni. Dessverre vil feiringen også i år se litt annerledes ut enn tidligere år, men HivNorge inviterer til flere arrangementer i løpet av uken.

scheduleOppdatert: 24.06.2021

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

HivNorge deltar med to arrangementer på årets Pride House.

Historien om hiv i Norge
«Alle» har sett serien «It’s a sin» om starten på hivepidemien i England. Men hvordan var det egentlig i Norge på denne tiden? Vi inviterer til en samtale mellom personer som levde i Norge da hivepidemien traff oss tidlig på åttitallet. Søndag 20. juni kl. 19.30 på Melahuset.
 
Felles innsats – felles seier
Norge har oppnådd UNAIDS sine såkalte 90-90-90mål: Innen 2020 skulle 90% av alle som lever med hiv kjenne til sin status, 90% av dem som har fått hivdiagnose skulle være under behandling, og 90% av dem som er under behandling skulle være smittefrie. Vi inviterer til en samtale mellom fagfolk og frivillige som har bidratt til arbeidet med testing og behandling av hiv i Norge de siste årene, samt folk som har jobbet med internasjonale samarbeidsprosjekter. Tirsdag 22. juni kl 15.00 på Melahuset.

Det er førstemann til mølla på Melahuset, for mer informasjon om programmet i prideuken gå til https://www.oslopride.no/events

Etter arbeidstid
HivNorge inviterer på noe å spise og en god prat i Oslo sentrum, onsdag 23. juni klokken 17.00. Grunnet smittevernhensyn er det kun et begrenset antall plasser og det er viktig at du melder deg på. Følg denne lenken for påmelding

Pride treff
Årets Prideparade spres i bilkortesjer rundt om i Oslo by. HivNorge inviterer til treff for å feire avrundingen av Oslo Pride i Oslo sentrum lørdag 26. juni klokken 14.00. Det vil bli et enkelt måltid og noe godt i glasset. Grunnet smittevernhensyn er det kun et begrenset antall plasser og det er viktig at du melder deg på. Følg denne lenken for påmelding

Vi gleder oss til å se dere etter lang tid med nedstengning og sosial distansering! Har du spørsmål ta kontakt på 21 31 45 80 eller via post@hivnorge.no.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.