bodymapping

– Dette er en terapiform som hjalp meg godt på vei inn i en ny verden av farger, former og indre ro, samt ga meg fokus på noe positivt i mestringen av hivdiagnosen, sier en Bodymapping-deltaker. HivNorge inviterer til ny Bodymappingworkshop høsten 2013.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

I samarbeid med Jens Peder Høeberg og Jo Dietrich fra Danmark gjentar HivNorge suksessen med Bodymapping fra 2011. Bli med på to kreative helger hvor hivpositive samles til en workshop i Oslo. Med kroppen som utgangspunkt vil dere visualisere tanker omkring hiv gjennom former, farger, symboler og tekster.

På et stort lerret på 220X110 cm vil du kunne uttrykke hvem du er: i nåtid, fortid og visjoner om fremtiden. I bilder og ord maler du dine opplevelser med hiv med utgangspunkt i et portrett av kroppen.

Det krever ingen forberedelser. Men tenk eventuelt over hvilke historier du har lyst til at fortelle fra ditt eget liv og overvei hvilke billeder/fotos du evt. vil bruke. Ta gjerne disse med til workshopen så du har noe å arbeide med. Det kan for eksempel være det stedet du bodde da du fant ut at du var hivpositiv, eller noe annet.

Dato: 24. – 25. august og 7.- 8. september. Workshopen varer over to helger og du må derfor delta begge helgene dersom du melder seg på.

Begrenset antall deltakere!

Påmeldingsfrist: 9. august

epost

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.