Brukermøte på Ullevål

Infeksjonsmedisinsk poliklinikk ved Oslo universitetssykehus, Ullevål inviterer til lukket brukermøte for hivpositive pasienter som går til oppfølging ved poliklinikken.

scheduleOppdatert: 28.11.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Møtet finner sted 31 mai fra kl. 16-18, og programmet står blant annet:

Synspunkter fra brukerne – forslag til forbedringerLMS-kurs/ brukermøterHivregisterPrEP

Synspunkter fra brukerne – forslag til forbedringer

LMS-kurs/ brukermøter

Hivregister

PrEP

Møtet er for hivpostive pasienter som går til oppfølging ved poliklinikken og vil finne sted i møterommet på infeksjonsmedisinsk poliklinikk i Kirkeveien 166.

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.