Brukermøte på Ullevål sykehus

Infeksjonsmedisinsk poliklinikk ved Oslo universitetssykehus, Ullevål, inviterer til brukermøte 31. januar. Møtet er åpent for alle.

scheduleOppdatert: 28.11.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

poliklinikken

Der vil det bli informert om oppussing av infeksjonsmedisinsk poliklinikk som starter sommeren 2017 og det blir gitt mulighet for synpunkter og råd fra brukerne i møtet.

Det vil også bli gitt informasjon om poliklinikkens tilbud om test av andre SOI og man ønsker å diskutere med brukerne om hvordan dette tilbudet kan bli enda bedre.

Infeksjonspoliklinikkens hivkoordinator-telefon (95017792) er betjent mandag til fredag, fra kl. 08.00 til 15.30.

Les også

schedule26.07.2024

→ Hiv og stigma i helsevesenet

En europeisk undersøkelse viser at opp mot 69% av alle som møter mennesker med hiv gjennom sin profesjon, har manglende kunnskap om overføring og forebygging av hiv. Mer enn halvparten av respondentene rapporterte at de følte en grad av bekymring når de visste at pasienten levde med hiv, for eksempel ved blodprøvetaking eller sårstell.

schedule26.07.2024

→ Når helse ikke kan prioriteres 

Sterke vitnesbyrd fra krigsherjede områder som Ukraina, Armenia, Palestina og Sudan viser at mange som lever under umenneskelige forhold må prioritere sikkerhet og trygghet, og at helse og medisiner ofte kommer i annen rekke.