Bryr oss

Fortid, nåtid og fremtid var temaet for HivNorges arrangement på M/S Color Fantasy på Verdens aidsdag. Se bilder fra evenementet.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Arne Walderhaug (tekst og foto)

labelEmner:

Dagens konferansier Thomas Leikvoll fra TV2 presenterte dagens situasjon om ungdom, sex og kondombruk sammen med Marie Linge fra NRKs trekantserie, programskaper Håkon Moslett fra NRK og generalsekretær Evy-Aina Røe fra HivNorge.

”Kjærlighet, kunnskap og kondom – den hivpolitiske kampen i Norge”

Plusspris

Hiv – bry deg!

 

Erik (fra Erik og Kriss), Ane Dahl Torp, Marie fra NRK-serien Trekant, Kriss, tidligere modell Ingeborg Sørensen og Thomas Leikvoll poserer i samband med lanseringen av HivNorges nye kampanje.

 

TV2-programleder Thomas Leikvoll og generalsekretær Evy-Aina Røe.

 

 

Leikvoll intervjuer Marie fra NRK-serien Trekant, programsjef Håkon Moslet fra NRK og generalsekretær Evy-Aina Røe.

 

 

Forfatter Olav André Manum, plussprisvinner og mangeårig aktivist Per Miljeteig og generalsekretær Evy-Aina Røe blir intervjuet av Thomas Leikvoll om hivepidemiens tidlige år.

 

 

Forfatter Olav André Manum, plussprisvinner og mangeårig aktivist Per Miljeteig og generalsekretær Evy-Aina Røe blir intervjuet av Thomas Leikvoll om hivepidemiens tidlige år.

 

Generalsekretær Evy-Aina Røe leser begrunnelsen for hvorfor årets pris går Per Miljeteig.

 

Forfatter Olav André Manum signerer bøker.

 

Les også

schedule23.09.2024

→ Bli med i en viktig studie om aldring og hiv

Universitetet i Oslo (UiO) har satt i gang en viktig forskningsstudie som fokuserer på mennesker som har levd lenge med hiv og deres erfaringer med aldring. Målet med studien er å forstå bedre hvordan det er å eldes med hiv og hvordan helse- og sosialtjenester kan tilpasses for å møte behovene til denne gruppen. Personer som har levd med hiv lenge oppfordres til å delta i studien. 

schedule19.09.2024

→ Mpox-vaksinering: bekymret for økt stigmatisering

Det er kommunenes ansvar å tilby vaksinering til befolkningen. Det er imidlertid stor variasjon i Norge hvor tilgjengelig Mpox-vaksiner er, og HivNorge er bekymret for at personer som har behov for den ikke får tilgang på vaksinen.