Bytting av hivlegemidler

Det har vært gjennomført en anbudsrunde på hivmedisiner i Norge, og som et resultat av det er det laget retningslinjer for hvilke hivbehandlinger som skal tilbys mennesker som lever med hiv i Norge. Sykehusinnkjøp HF har derfor laget et informasjonsskriv om bytting av medisiner som alle pasientene skal få.

scheduleOppdatert: 08.01.2019

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Dette er generell info fra Sykehusinnkjøp HF og sykehusene til hivpositive pasienter om bytte av medisiner etter anbud. Du kan laste ned informasjonsskrivet ved å klikke på denne lenken.

HivNorge har tidligere skrevet informasjon og råd om rundt bytte av hivbehandling. Hvis du trenger rådgivning eller har spørsmål om medisinbytte og pasientrettigheter, kan du kontakte oss på Facebook, telefonnummer 21314580 eller sende en e-post til post@hivnorge.no.

Les også: Leger presser pasienter

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.