Endre time digitalt ved Oslo universitetssykehus

Har du fått en time ved Oslo universitetssykehus som ikke passer? Hvis du har fått innkallingsbrevet fra sykehuset via helsenorge.no kan du nå enkelt sende beskjed direkte til avdelingen hvis du ønsker å avbestille timen eller ønsker et nytt tidspunkt for time.

scheduleOppdatert: 24.03.2021

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Når du åpner innkallingsbrevet i innboksen din på helsenorge.no vil du få tilgang til en svarknapp. Ved å trykke på denne kan du gi tilbakemelding hvis timen din ikke passer. 

Du kan se dialogen i ditt personlige helsearkiv på helsenorge.no og i dokumentoversikten i pasientjournal. 

Husk at du må gi beskjed senest 24 timer før timen som ikke passer for å unngå å betale gebyr for timen. 

Dette tilbudet er for alle over 16 år som har registrert seg som bruker på helsenorge.no og har samtykket til full tilgang

Har du mottatt innkallingsbrevet på Digipost, e-Boks eller som papirpost, må du fortsatt ringe til avdelingen for å endre eller avbestille timen. 

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.