Frivillighetspris

Under kommunestyremøtet i Steinkjer i forrige uke ble Ingrid Næss (t.h.) presentert som vinner av Nord-Trøndelag fylkeskommunens frivillighetspris i 2008. Ingrid Næss er også frivillig i HivNorge.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

– Tusen, tusen takk på vegne av alle frivillige, sa Næss med skjelvende stemme fra talerstolen under tildelingen i Steinkjer i forrige uke. Her ble hun tildelt prisen for arbeid hun har lagt ned på en rekke områder. Hun har blant annet engasjert seg mye i kampen mot hiv, vært sentral i flere tv-aksjoner, stått bak arrangementet «Åpen kirke», jobbet med barn og unges kontakttelefon og gjort mye for pensjonister. – Årets jury var aldri i tvil om hvem som skulle bli Nord-Trøndelags kandidat. Hun har engasjert seg både lokalt og regionalt, og bygger broer og viser inkludering som svært få er i stand til, sa fylkeskultursjef Ragnhild Kvalø. For den najsonale frivillighetsprisen vil den nasjonale juryen, som er oppnevnt av Frivillighet Norge, går igjennom kandidatene og utpeke tre finalister. Én av finalistene vil motta Frivillighetsprisen av kulturminister Trond Giske under TV2 God Morgen Norges sending den 5. desember.

– Tusen, tusen takk på vegne av alle frivillige, sa Næss med skjelvende stemme fra talerstolen under tildelingen i Steinkjer i forrige uke. Her ble hun tildelt prisen for arbeid hun har lagt ned på en rekke områder. Hun har blant annet engasjert seg mye i kampen mot hiv, vært sentral i flere tv-aksjoner, stått bak arrangementet «Åpen kirke», jobbet med barn og unges kontakttelefon og gjort mye for pensjonister.

Les også

schedule01.07.2022

→ Tilfeller av apekopper i Norge 

Siden de første meldingene kom om utbrudd av apekopper i Europa, har sykdommen nå også spredd seg til Norge. Folkehelseinstituttet har registrert flere tilfeller i Norge, og oppfordrer særlig menn som har sex med menn om å være oppmerksomme på eventuelle symptomer.  

schedule30.06.2022

→ Noen å snakke med

Etter helgens alvorlige hendelse er vi mange som er berørt på ulike måter. Mange kan ha behov for å snakke med noen og dele de erfaringer vi har gjort oss etter hendelsene i Rosenkrantz’ gate.