Frivillighetspris

Under kommunestyremøtet i Steinkjer i forrige uke ble Ingrid Næss (t.h.) presentert som vinner av Nord-Trøndelag fylkeskommunens frivillighetspris i 2008. Ingrid Næss er også frivillig i HivNorge.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

– Tusen, tusen takk på vegne av alle frivillige, sa Næss med skjelvende stemme fra talerstolen under tildelingen i Steinkjer i forrige uke. Her ble hun tildelt prisen for arbeid hun har lagt ned på en rekke områder. Hun har blant annet engasjert seg mye i kampen mot hiv, vært sentral i flere tv-aksjoner, stått bak arrangementet «Åpen kirke», jobbet med barn og unges kontakttelefon og gjort mye for pensjonister. – Årets jury var aldri i tvil om hvem som skulle bli Nord-Trøndelags kandidat. Hun har engasjert seg både lokalt og regionalt, og bygger broer og viser inkludering som svært få er i stand til, sa fylkeskultursjef Ragnhild Kvalø. For den najsonale frivillighetsprisen vil den nasjonale juryen, som er oppnevnt av Frivillighet Norge, går igjennom kandidatene og utpeke tre finalister. Én av finalistene vil motta Frivillighetsprisen av kulturminister Trond Giske under TV2 God Morgen Norges sending den 5. desember.

– Tusen, tusen takk på vegne av alle frivillige, sa Næss med skjelvende stemme fra talerstolen under tildelingen i Steinkjer i forrige uke. Her ble hun tildelt prisen for arbeid hun har lagt ned på en rekke områder. Hun har blant annet engasjert seg mye i kampen mot hiv, vært sentral i flere tv-aksjoner, stått bak arrangementet «Åpen kirke», jobbet med barn og unges kontakttelefon og gjort mye for pensjonister.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.