Gå med oss i Pride-paraden i Oslo!

Lørdag 29. juni går årets Pride parade av stabelen! I år er vi så heldige å få feire mangfoldet ved siden av Oslo Fagottkor, så vi regner med over gjennomsnittet god stemning hele veien til parken. 

scheduleOppdatert: 27.06.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:Vi starter dagen med felles frokost i HivNorges lokaler i Rosenkrantz’ gate 4, fra klokken 10, før vi går samlet til startstreken på Grønland. 

Ikke anledning til å bli med på frokost? Møt oss direkte på Grønland. Oppmøte klokken 11, på Helga Helgelsens plass. I år vil paraden være 2.90 km lang, og det vil ta cirka to timer å gå hele ruten (men paraden vil vare mye lenger for de som ser på). Vi er innslag nummer 80 i årets parade. 

Slik ser ruta ut i år:

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.