Hagekonsert

Et knippe kjente artister trår også i år til når det arrangeres hagekonsert på Aksept under Skeive dager. Berit Bislett og Mutter'n, Ingrid Bjørnov, Elsa Lystad, Heidi Gjermundsen Broch og Heine Totland er noen av navnene.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Aksept

Elsa Lystad og Marianne Krognæs opptrer på hagefesten.

Det blir et lystig gjenhør med hele Norges humordronning og selverklærte ”faghag” Elsa Lystad. Den 80 år unge skuespilleren ble nettopp tildelt Oslo Bys Kulturpris, og trenger neppe noen nærmere presentasjon. Ingrid Bjørnov har stilt opp for Aksept i mange år i ulike sammenhenger, og er endelig tilbake på verandascenen med sin herlige musikalske humor.

Kjent fra blant annet musikalene ”Next to Normal” og ”Mamma Mia er en av Norges aller fremste musikalartister og skuespillere, Heidi Gjermundsen Broch, tilbake på Aksept med sine sterke sangtolkinger. Skuespiller og sanger Heine Totland er en formidler av særklasse, sist sett i musikalene ”Buddy” og ”Mamma Mia”.

Utrettelige og uerstattelige Berit Bislett og Muttern har også lovet å ta turen innom Aksepts hage igjen etter mange års fravær. Etter suksessen i ”Norske talenter” på TV2 nå i vår, vil de vise fram talentene sine for stadig nye publikumere. Denne gangen har de også med seg sin litt spesielle danske venninne Gitte Fisse.

Organist i Lilleborg menighet og klokkenist i Oslo og Bærum Rådhus, Vegar Sandholt, har med seg en egen lastebil fylt av vellyd til Aksept: Et ekte transportabelt klokkespill fra Nordic Carillion. Mektigere lyd har det neppe vært i hagen tidligere.

Overskuddet av salget og den pengegaven hver enkelt publikummer gir går uavkortet til Aksepts eget solidaritetsarbeid rettet mot hivpositive i ulike deler av verden.

Kavalkaden finner sted i Aksepts hage tirsdag 21. juni. Konserten starter kl 19.00, mens portene åpnes en time før.

Det er gratis inngang og salg av mat og alkoholfri drikke. Overskuddet av salget og den pengegaven hver enkelt publikummer gir går uavkortet til Aksepts eget solidaritetsarbeid rettet mot hivpositive i ulike deler av verden. Arrangementet er alkoholfritt, og det er ikke lov å nyte alkohol eller å ha alkohol med seg inn på området.

Medvirkende:Elsa Lystad * Ingrid Bjørnov * Heidi Gjermundsen Broch * Heine Totland * Siri Nilsen * Pitsj * The Real Fake Band * Berit Bislett & Muttern med Gitte Fisse * Tor Ivar Hagen * Ruth Wilhelmine Meyer * Oslo SteppdansKompani * Erik Mogeno * Vegar Sandholt * Overraskelser!

Medvirkende:

 

Heidi Gjermundsen Broch kommer til hagefesten.

Les også

schedule02.12.2022

En stemme som brukerrepresentant

"Det har vært en konfliktfri prosess og jeg er godt fornøyd med forarbeidet og det endelige resultatet av anbudet på hiv-legemidler" – Per Miljeteig, brukerrepresentant

schedule02.12.2022

→ Dagens Medisin inviterer til fagseminar

Tirsdag 6. desember kl 16-18 inviterer Dagens Medisin til fagseminar om hiv på Legenes hus. Fagseminaret er gratis for helsepersonell, ansatte i helsevesenet, organisasjoner og offentlig ansatte. Fagseminaret går inn på flere dagsaktuelle tema knyttet til hivsituasjonen.