Her finner du oss under Oslo Pride

Under Oslo Pride 24.- 29. juni vil HivNorge holde sine kontorer stengt for drop-in. Møt oss i Pride Park eller kontakt oss på telefon.

scheduleOppdatert: 24.06.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Selv om våre kontorer er stengt, vil vi fortsatt være tilgjengelige for alle som trenger oss. Fra onsdag til lørdag finner du oss i Oslo Pride Park i Sofienbergparken, der vi er til stede for å spre kunnskap og informasjon om hiv.

Selv om kontoret vårt er stengt, kan du fortsatt nå oss på telefon (tlf: 21 31 45 80) i vår vanlige telefontid fra kl. 9.00 til 16.00. Du kan også kontakte oss via e-post, og vi vil besvare henvendelser så raskt som mulig.

Vi ser fram til å møte dere i Oslo Pride Park. Kom innom vår stand for en hyggelig prat, lær mer om hiv, ta del i aktiviteter og quiz, og få informasjon om HivNorges tilbud.

Happy Pride!

Les også

schedule23.09.2024

→ Bli med i en viktig studie om aldring og hiv

Universitetet i Oslo (UiO) har satt i gang en viktig forskningsstudie som fokuserer på mennesker som har levd lenge med hiv og deres erfaringer med aldring. Målet med studien er å forstå bedre hvordan det er å eldes med hiv og hvordan helse- og sosialtjenester kan tilpasses for å møte behovene til denne gruppen. Personer som har levd med hiv lenge oppfordres til å delta i studien. 

schedule19.09.2024

→ Mpox-vaksinering: bekymret for økt stigmatisering

Det er kommunenes ansvar å tilby vaksinering til befolkningen. Det er imidlertid stor variasjon i Norge hvor tilgjengelig Mpox-vaksiner er, og HivNorge er bekymret for at personer som har behov for den ikke får tilgang på vaksinen.