Her finner du oss under Oslo Pride

Under Oslo Pride 24.- 29. juni vil HivNorge holde sine kontorer stengt for drop-in. Møt oss i Pride Park eller kontakt oss på telefon.

scheduleOppdatert: 24.06.2024

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Selv om våre kontorer er stengt, vil vi fortsatt være tilgjengelige for alle som trenger oss. Fra onsdag til lørdag finner du oss i Oslo Pride Park i Sofienbergparken, der vi er til stede for å spre kunnskap og informasjon om hiv.

Selv om kontoret vårt er stengt, kan du fortsatt nå oss på telefon (tlf: 21 31 45 80) i vår vanlige telefontid fra kl. 9.00 til 16.00. Du kan også kontakte oss via e-post, og vi vil besvare henvendelser så raskt som mulig.

Vi ser fram til å møte dere i Oslo Pride Park. Kom innom vår stand for en hyggelig prat, lær mer om hiv, ta del i aktiviteter og quiz, og få informasjon om HivNorges tilbud.

Happy Pride!

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.