Hiv og kroppen din

Hiv og hivmedisiner kan påvirke kroppens organer og funksjoner. Vil du vite mer om hivvirusets mulige virkninger på kroppen din? Har du behov for å utveksle tanker og erfaringer med andre hivpositive?

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

 

Kurset er spesielt rettet mot hivpositive som bruker antivirale medisiner, men andre hivpositive vil også kunne ha nytte av det.

Vi har fastsatt følgende datoer for neste kurs:Oslo, ved Aksept onsdag 13. mars 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Oslo, ved Aksept onsdag 24. april 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Oslo, ved Aksept onsdag 22. mai 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Bergen: Nytt kurs i løpet av høsten 2013. Hos Kirkens bymisjon. Servering av lunch. Påmelding på skjemaet under.

Vi har fastsatt følgende datoer for neste kurs:

Trondheim: Nytt kurs i løpet av høsten 2013. Hos Kirkens bymisjon. Servering av lunch. Påmelding på skjemaet under.

kontakt

Du kan melde deg på via skjemaet under. Påmeldingsfrist: to dager før kurset.

For andre kurs og seminarer

Les også

schedule18.01.2023

→ Kaldt gufs fra fortiden

Dagen før vi markerer at det er 40 år siden den første aidsdiagnosen ble stilt i Norge, fikk vi igjen smake på fortidens irrasjonelle frykt og sensasjonslyst rundt hiv. HivNorge ble i går gjort oppmerksom på feilaktige rykter som florerer i sosiale medier, om at tre kvinner angivelig var smittet med hiv gjennom sprøytestikk på et utested i Oslo.

schedule18.01.2023

→ Da aids kom til Norge

40 år har gått siden den første personen fikk diagnosen aids i Norge. Da fantes det ingen behandling for hiv, og samfunnet var sterkt preget av mangel på kunnskap, smittefrykt, og sensasjonsjournalistikk i pressen.