Hiv og kroppen din

Hiv og hivmedisiner kan påvirke kroppens organer og funksjoner. Vil du vite mer om hivvirusets mulige virkninger på kroppen din? Har du behov for å utveksle tanker og erfaringer med andre hivpositive?

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

 

Kurset er spesielt rettet mot hivpositive som bruker antivirale medisiner, men andre hivpositive vil også kunne ha nytte av det.

Vi har fastsatt følgende datoer for neste kurs:Oslo, ved Aksept onsdag 13. mars 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Oslo, ved Aksept onsdag 24. april 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Oslo, ved Aksept onsdag 22. mai 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Bergen: Nytt kurs i løpet av høsten 2013. Hos Kirkens bymisjon. Servering av lunch. Påmelding på skjemaet under.

Vi har fastsatt følgende datoer for neste kurs:

Trondheim: Nytt kurs i løpet av høsten 2013. Hos Kirkens bymisjon. Servering av lunch. Påmelding på skjemaet under.

kontakt

Du kan melde deg på via skjemaet under. Påmeldingsfrist: to dager før kurset.

For andre kurs og seminarer

Les også

schedule13.05.2024

→ Per Miljeteig tildeles Kongens fortjenstmedalje  

Mandag 13. mai ble aktivist og tidligere styreleder i HivNorge, Per Miljeteig tildelt Kongens fortjenestmedalje. Statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland var til stede på seremonien på Håndverkeren i Oslo for å overrekke medaljen.

schedule08.05.2024

→ HivNorge søker ny rådgiver

Vi søker nå etter en rådgiver i 100% stilling til å bli en del av laget. I dag er vi 7 personer som jobber både selvstendig og i team, vi har en flat struktur der alle ansatte rapporterer direkte til generalsekretær. Vi lover spennende utfordringer og muligheten til å gjøre en forskjell.