Hiv og kroppen din

Hiv og hivmedisiner kan påvirke kroppens organer og funksjoner. Vil du vite mer om hivvirusets mulige virkninger på kroppen din? Har du behov for å utveksle tanker og erfaringer med andre hivpositive?

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

 

Kurset er spesielt rettet mot hivpositive som bruker antivirale medisiner, men andre hivpositive vil også kunne ha nytte av det.

Vi har fastsatt følgende datoer for neste kurs:Oslo, ved Aksept onsdag 13. mars 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Oslo, ved Aksept onsdag 24. april 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Oslo, ved Aksept onsdag 22. mai 2013 kl 18.00 (ingen påmelding nødvendig)Bergen: Nytt kurs i løpet av høsten 2013. Hos Kirkens bymisjon. Servering av lunch. Påmelding på skjemaet under.

Vi har fastsatt følgende datoer for neste kurs:

Trondheim: Nytt kurs i løpet av høsten 2013. Hos Kirkens bymisjon. Servering av lunch. Påmelding på skjemaet under.

kontakt

Du kan melde deg på via skjemaet under. Påmeldingsfrist: to dager før kurset.

For andre kurs og seminarer

Les også

schedule24.06.2022

→ Bli med HivNorge i paraden på lørdag

I Spikersuppa i Oslo sentrum er det i disse dager et yrende folkeliv. — Vi i HivNorge har gledet oss lenge til å endelig markere Pride i Oslo igjen. Vi gleder spesielt til paraden på lørdag, og håper mange vil gå sammen med oss, inviterer HivNorges generalsekretær Anne-Karin Kolstad.

schedule22.06.2022

→ Oslo har blitt en Fast Track City

Mandag denne uken signerte Oslo kommune avtalen om å bli en Fast Track City (FTC), det vil si en av byene i verden som forplikter seg til å nå UNAIDS sitt mål for å overvinne hivepidemien innen 2030. Helsebyråd Robert Steen innledet seremonien med å snakke litt om bakgrunnen til at Oslo ønsker å bli en del av dette arbeidet.