HivNorge er åpent

De nye nasjonale smitteverntiltakene og de særlige tiltakene i Oslo gjør at HivNorge har sett oss nødt til å utsette noen av høstens planlagte aktiviteter. HivNorge holder åpent, selv om mye nå foregår digitalt. Rådgivningstjenesten er også åpen, så ta kontakt om du trenger noen å snakke med.

scheduleOppdatert: 10.11.2020

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Alle ansatte har hjemmekontor, og HivNorge er derfor åpent selv om de vanlige lokalene er i begrenset bruk. Vi er tilgjengelig på telefon, e-post og via sosiale medier. Samtaletilbudet vårt er også åpent, og samtaler kan gjennomføres i våre lokaler for de som ønsker det. Vi følger til enhver tid gjeldende smittevernregler, og tid for samtalene må avtales på forhånd.

Utsatte aktiviteter

Dessverre har vi måtte utsette mestringsseminaret for skulle arrangeres 21-22. november og msm-seminaret som skulle vært førstkommende helg. Nye datoer for mestringsseminaret er allerede satt, og seminaret er lagt til 13.-14. februar 2021.

Vår planlagte temakveld om interaksjoner er utsatt til februar. Datoer for msm-seminaret og temakvelden annonseres så fort disse er klare. Hold deg oppdatert i HivNorges kalender for våre aktiviteter. Til enhver tid gjeldende smittevernrutiner og retningslinjer fra myndighetene følges på alle våre arrangementer.

Digital verdens aidsdag

HivNorges verdens aidsdagskonferanse av året vil holdes digital, og vi minner om at den sendes live via vår Facebook-side og YouTube-kanal fra kl. 09.45. Det kreves ingen registrering i forkant for å kunne delta, og konferansen er åpen for alle.

Ønsker du noen å snakke med?

En ny nedstenging av samfunnet er nødvendig for å få kontroll over koronapandemien, men det krevende for oss alle. Husk at vi kun er en telefon eller melding unna og ta gjerne kontakt med oss om du trenger bistand, hjelp eller bare har behov for noen å snakke med. Dersom du ønsker å møte noen av oss for en samtale, avtaler vi gjerne det. 

Ønsker du å snakke med noen andre som lever med hiv?

HivNorge har likepersoner som gjerne tar en prat. De samme reglene for smittevern gjelder her, som ved samtaler på kontoret. Ta kontakt med HivNorge så formidler vi kontakt.

Ta vare på hverandre!

Les også

schedule28.02.2024

→ Hiv er ikke en forbrytelse 

I dag, 28. februar markerer vi at hiv ikke er en forbrytelse, på den globale HIV Is Not A Crime Awareness Day.

schedule26.02.2024

→ Er du ny i Norge og trenger hivmedisiner?

Alle som oppholder seg i Norge og lever med hiv, har rett til gratis hivbehandling. Denne får man hos leger på nærmeste sykehus med infeksjonsmedisinsk avdeling.