HivNorge er her for deg

Kontorene er fremdeles stengt for drop-in, men du kan nå bestille time hvis du ønsker å komme til oss. Ring 21 31 45 80 for å bestille tid!

scheduleOppdatert: 27.07.2020

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Ta gjerne kontakt, også om det kun er fordi du trenger en prat eller å høre en annen stemme. Våre kjære likepersoner er også tilgjengelige som samtalepartnere eller turvenn.

Vi kan nås på tlf. 21 31 45 80 mandag til fredag mellom kl. 9.00 og 16.00. Du kan også sende oss en mail eller kontakte oss via Messenger på HivNorges Facebook. Hvis du har behov for det, kan vi nå også avtale samtale ansikt til ansikt med enkeltpersoner eller par. Ring oss for å bestille time!

Ønsker du å prate med en likeperson? Eller kanskje du ønsker en turvenn? Hverdagene er nå fylt opp med informasjon om koronaviruset og det kan være godt å bryte negative tanker og fokusere på andre og mer positive ting. Gi oss beskjed, så formidler vi kontakt. Det er en forutsetning at man er helt frisk og ikke i karantene, og vi oppfordrer alle til å følge Folkehelseinstituttets råd om å holde avstand til hverandre hvis dere treffes og går tur.

Vi vil også etablere en digital løsning som gjør oss i stand til å invitere til en temakveld digitalt. Så fort vi har dette på plass, sender vi ut invitasjon.

Våre websider, Facebook og Instagram oppdateres fortløpende og alt som ligger der ute er kvalitetssikret av infeksjonsmedisinere.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.