HivNorge holder åpent

Økte smittetall for korona både i Oslo og landet for øvrig har preget mediene den siste tiden. HivNorge har gode smittevernrutiner på plass og ansatte er tilgjengelig både på kontoret, på telefonen og via sosiale medier.

scheduleOppdatert: 13.08.2020

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Alle som har behov for bistand eller bare ønsker noen å prate med, er hjertelig velkomne til å ta kontakt.

Samtaletilbud og rådgivningstjeneste

HivNorges samtaletilbud har vært godt benyttet i hele sommer og vil fortsette å holde åpent. For de som ønsker en samtale på kontoret, ber vi om at man avtaler tid i forkant. Det er for å sikre at det ikke er mange til stede samtidig slik at smittevernet kan ivaretas. For å kunne sikre eventuell smitteoppsporing, vil navn og telefonnummer noteres, og slettes etter 14 dager. Dersom noen er avhengig av å bruke kollektivtransport for å komme til kontoret, kan vi gjerne avtale en tid slik at man unngår rushtrafikken.

Dersom man har fått påvist covid-19, har symptomer på luftveisinfeksjon eller har vært i områder med økt smittepress, særlig i røde land, kan man ikke møte på kontoret. Vi er likevel tilgjengelige for en prat, via telefon eller sosiale medier. For å møte til samtale må man vente til man er symptomfri eller karantenetiden er over.

Ønsker du å snakke med noen andre som lever med hiv?

HivNorge har likepersoner som gjerne tar en prat eller gåtur. De samme reglene for smittevern gjelder her, som ved samtaler på kontoret. Ta kontakt med HivNorge så formidler vi kontakt.

Høstens aktiviteter

Følg med i HivNorges kalender for høstens aktiviteter. Det vil bli workshops, seminarer, samtalegrupper og digitale temakvelder. Vi legger opp til at mindre grupper kan samles og digital streaming av faglige temaer. Til enhver tid vil gjeldende smittevernrutiner og retningslinjer fra myndighetene følges på alle våre arrangementer.

Ta kontakt med oss i HivNorge dersom du har spørsmål eller trenger noen å snakke med om hiv. Vi er tilgjengelige på telefon 21 31 45 80, på e-post post@hivnorge.no, via Facebook/Messenger.  

Les også

schedule08.03.2024

→ Kvinners helse og rettigheter i fokus  

På den internasjonale kvinnedagen 8. mars, rettes fokuset mot de ulike utfordringene kvinner står overfor, både nasjonalt og globalt. I likhet med UNAIDS vil HivNorge understreke behovet for å beskytte kvinners rettigheter for å sikre og ivareta helse, spesielt for jenter og kvinner som lever i fattigdom og i krigs- og konfliktområder. 

schedule07.03.2024

→ Informasjon til årsmøtets deltagere 

Vi har innkalt til ordinært årsmøte 21. mars 2024, kl. 18.30. Møtet holdes i HivNorges lokaler i Rosenkrantz' gate 4 i Oslo, men det vil også legges til rette for digital deltagelse. For å kunne delta på årsmøtet må du være medlem og ha betalt kontingent for 2023.