HivNorge søker jurist til deltidsstilling

Vår dyktige jurist som arbeider med rettshjelp til mennesker som lever med hiv eller på annen måte er berørt av hiv går videre til andre utfordringer og vi utlyser derfor deltidsstilling til en jurist i som hovedsakelig vil arbeide med å gi rettshjelp til våre medlemmer og brukere.

scheduleOppdatert: 14.03.2022

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Rettshjelpen vil særlig gjelde områder innen helse- og diskrimineringsrett, men også andre rettsområder der personer på grunn av stigma, selvstigma eller andre forhold knyttet til hiv har udekket rettshjelpsbehov. Vi søker først og fremst en ferdig utdannet jurist, men en langtkommet jusstudent med relevant erfaring fra rettshjelpsarbeid vil også kunne vurderes for stillingen. Stillingen vil være faglig underlagt juridisk rådgiver og administrativt rapportere til generalsekretær.

Personlig egnethet for stillingen vil tillegges betydelig vekt. Stillingen krever både bred juridisk kunnskap og god evne til å møte og kommunisere med mennesker med sammensatte, sosiale utfordringer. Erfaring fra relevant rettshjelpsvirksomhet vil tillegges vekt. Kandidaten må beherske norsk som juridisk og sosialt arbeidsspråk. Språkkunnskaper ut over dette vil være en fordel.

Stillingen er en tidsbegrenset prosjektstilling i 40 % fra tiltredelse og ut 2022 med mulighet for forlengelse eller utvidelse dersom prosjektet videreføres. 

Her finner du hele stillingsutlysningen og informasjon om hvordan du søker på stillingen.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.