Hurtigtest hos Sex og samfunn

Sex og samfunn – senter for ung seksualitet utvider sitt tilbud. Menn som har sex med menn som er 25 år eller yngre, kan nå få hurtigtest for hiv hos dem.

scheduleOppdatert: 16.12.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Testen vil bli utført av helsepersonell. I tillegg til hurtigtest for hiv kan man også teste seg for andre seksuelt overførbare infeksjoner som klamydia, mykoplasma, gonoré, hepatitt b, hepatitt c og syfilis.

Sex og samfunn holder åpent mandag til fredag mellom kl. 12 og 15, og det er mulighet både for timebestilling og drop-in. Tilbudet er gratis og man kan være anonym.

www.hurtigtesthiv.no

http://helsenorge.no/undersokelse-og-behandling/hurtigtest-for-hiv.

Les også

schedule18.01.2023

→ Kaldt gufs fra fortiden

Dagen før vi markerer at det er 40 år siden den første aidsdiagnosen ble stilt i Norge, fikk vi igjen smake på fortidens irrasjonelle frykt og sensasjonslyst rundt hiv. HivNorge ble i går gjort oppmerksom på feilaktige rykter som florerer i sosiale medier, om at tre kvinner angivelig var smittet med hiv gjennom sprøytestikk på et utested i Oslo.

schedule18.01.2023

→ Da aids kom til Norge

40 år har gått siden den første personen fikk diagnosen aids i Norge. Da fantes det ingen behandling for hiv, og samfunnet var sterkt preget av mangel på kunnskap, smittefrykt, og sensasjonsjournalistikk i pressen.