Hurtigtest hos Sex og samfunn

Sex og samfunn – senter for ung seksualitet utvider sitt tilbud. Menn som har sex med menn som er 25 år eller yngre, kan nå få hurtigtest for hiv hos dem.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Testen vil bli utført av helsepersonell. I tillegg til hurtigtest for hiv kan man også teste seg for andre seksuelt overførbare infeksjoner som klamydia, mykoplasma, gonoré, hepatitt b, hepatitt c og syfilis.

Sex og samfunn holder åpent mandag til fredag mellom kl. 12 og 15, og det er mulighet både for timebestilling og drop-in. Tilbudet er gratis og man kan være anonym.

www.hurtigtesthiv.no

http://helsenorge.no/undersokelse-og-behandling/hurtigtest-for-hiv.

Les også

schedule24.06.2022

→ Bli med HivNorge i paraden på lørdag

I Spikersuppa i Oslo sentrum er det i disse dager et yrende folkeliv. — Vi i HivNorge har gledet oss lenge til å endelig markere Pride i Oslo igjen. Vi gleder spesielt til paraden på lørdag, og håper mange vil gå sammen med oss, inviterer HivNorges generalsekretær Anne-Karin Kolstad.

schedule22.06.2022

→ Oslo har blitt en Fast Track City

Mandag denne uken signerte Oslo kommune avtalen om å bli en Fast Track City (FTC), det vil si en av byene i verden som forplikter seg til å nå UNAIDS sitt mål for å overvinne hivepidemien innen 2030. Helsebyråd Robert Steen innledet seremonien med å snakke litt om bakgrunnen til at Oslo ønsker å bli en del av dette arbeidet.