Kun timeavtaler hos Olafiaklinikken

Alle som ønsker time hos Olafiaklinikken må avtale time på forhånd. Det er ikke muligheter for drop-in, men kapasiteten er god og man kan få time i løpet av kort tid.

scheduleOppdatert: 11.08.2020

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Olafiaklinikken er en klinikk for seksuell helse i Oslo. Under slagordet «Byens beste sjekkested» tilbyr den godt besøkte klinikken blant annet testing for hiv og seksuelt overførbare infeksjoner. Tilbudet om drop-in ble stengt 13. mars på grunn av koronapandemien, og holder fortsatt stengt. Dette gjøres blant annet for å begrense antallet personer som befinner seg til samme tid på venterommet. Møter man opp uten timeavtale vil man bli avvist. 

Det innebærer at dersom man ønsker time hos Olafiaklinikken, må denne avtales i forkant. Dette kan gjøres via telefon eller ved å logge seg inn i min journal og sende en forespørsel om time der. Man kan bli henvist til Olafia av en annen lege eller ta kontakt selv. Les mer om dette og Olafiaklinikken sine rutiner ved timer på Olafiaklinikken sine websider.

Ifølge Olafiaklinikken er det mulig å få timer innen kort tid, ofte samme dag eller i løpet av et par dager, men det er altså nødvendig med timeavtale for å slippe til. Det er også viktig å møte opp i tide, minst 15 minutter før oppsatt tid, fordi du må fylle ut et registreringsskjema før du slipper inn til timen. Kommer du for sent, vil du bli avvist og må bestille ny time.

Les også

schedule16.09.2020

→ Nå nærmer det seg sesong for influensavaksine

Årets influensavaksine forventes å være tilgjengelig i midten av oktober. Omtrent 1,6 millioner nordmenn hører til i en av risikogruppene som anbefales å ta vaksinen, deriblant alle som lever med hiv.

schedule08.09.2020

→ Trenger du juridisk hjelp?

HivNorges juridiske rådgiver, Halvor Frihagen, har lang og bred erfaring som advokat, og kan gi råd og bistand innen mange forskjellige juridiske problemstillinger man kan møte på når man lever med hiv. HivNorge tilbyr også tolk der det er særlig viktig for å sikre tilgang til juridisk rådgivning og bistand i hivrelaterte saker, uavhengig av språk.

Scroll Up