Lekende kveld på Rådhusplassen

HivNorge inviterer til en lekende kveld fredag 24. juni. Atle Pettersen, Ingrid Bjørnov, Marianne Antonsen, Marian Aas Hansen, Caroline Waters med flere vil på fargerike måter sette fokus på hivsaken.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Av Bente Bendiksen

labelEmner:

Atle Pettersen

Skeive dager

Fredag 24. juni fra kl.19 inviterer HivNorge til en uforglemmelig kveld, fylt med artister og pratmakere, som på fargerike måter setter fokus på hivsaken.

I Festivalteltet på Rådhusplassen vil toner fra blant andre Atle Pettersen, Ingrid Bjørnov, Marianne Antonsen, Marian Aas Hansen, Caroline Waters, Malin Schavenius og Are Sigvartsen sette farge på sommerkvelden.

Er kondombruk det eneste saliggjørende? Trengs det andre tiltak rettet mot menn som har sex med menn når hiv-tallene ikke går nedover?

Marianne Antonsen

I år som tidligere år vil HivNorge markere seg på festivalområdet under Skeive dager. Vi gjentar suksessen med Quiz fra i fjor, og har flotte premier til heldige vinnere. Også i år vil HivNorge samarbeide med Olafiaklinikken og tilby hivtesting, og testing av hepatitt B og syfilis. Hver dag unntatt lørdag kan de som vil komme til standen og teste seg.

Vår stand vil bli å finne på Rådhusplassen fra og med onsdag 22. juni til og med lørdag 25. juni. Festivalområdet er åpent fra kl 15 til 23, lørdag åpnes området kl 12.00.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.