Mannen min vil ikke eksperimentere

Jeg er en 37 år gammel kvinne som alltid har vært glad i sex. Jeg har hatt en fast kjæreste nå i over to år, og sexlivet har fungert helt ok. Han er inneforstått med min positive hivstatus. Medisineringen jeg går på er vellykket.Men mannen min vil ikke eksperimentere. Les hva sexologen svarer.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

Lege Haakon Aars er HivNorges sexologrådgiver, og han har arbeidet som overlege og psykiater ved Aker Universitetssykehus og ved Instiutt for Klinisk Sexologi og Terapi i Oslo. Han har praksis i Oslo og har fast spalte i avisa Verdens Gang (VG) og vårt blad Positiv. Aars svarer på spørsmål du måtte ha om seksuallivet ditt.

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.