Mia Gundersen på Beyond Zero

Mia Gundersen åpner festen Beyond Zero på verdens aidsdag. Kvelden fylles med flotte artister, moro og god mat og drikke. – Hivpositive er i dag på behandling, har null virus og er smittefri, dette må feires, sier styreleder i HivNorge, Leif-Ove Hansen. Festen arrangeres av HivNorge og partyfikser Ronnie Ottem Fjære. Artistene DJ Brighteyes, Haus […]

scheduleOppdatert: 20.12.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Mia Gundersen åpner festen Beyond Zero på verdens aidsdag. Kvelden fylles med flotte artister, moro og god mat og drikke. – Hivpositive er i dag på behandling, har null virus og er smittefri, dette må feires, sier styreleder i HivNorge, Leif-Ove Hansen.

Festen arrangeres av HivNorge og partyfikser Ronnie Ottem Fjære. Artistene DJ Brighteyes, Haus of Divas, Vinkel, Meraki Vouging, Anna-Lisa Kumoji, Bamselobbyen og Miss Cameron byr på spennende underholdning.

Billettene bestilles via Ticketmaster og koster kl. 230 eksl. avgift, og fingermat, velkomstdrink og aperitiff er inkludert i billetten. Dersom du deltar på konferansen HIV17tidligere på dagen er inngang til festen inkludert i konferanseavgiften.

Aldersgrense: 20 år.
Dørene åpnes: kl. 20.00.
Sted: Perlen/Festsalen i Hammersborggata 19, 0179 Oslo
Billetter: Kr. 230 eksl. avgifter, Ticketmaster

Les også:

Bli med og feire livet

Brede Bøe åpner hivkonferansen

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.