Noen å snakke med

Etter helgens alvorlige hendelse er vi mange som er berørt på ulike måter. Mange kan ha behov for å snakke med noen og dele de erfaringer vi har gjort oss etter hendelsene i Rosenkrantz’ gate.

scheduleOppdatert: 30.06.2022

createForfatter: Bente Bendiksen

labelEmner:

Vi i HivNorge og mange av våre frivillige hadde noen glade og trygge dager i Pride-parken og gledet oss stort til paraden lørdag. Natt til lørdag ble tryggheten brått revet bort. Det har lenge vært en hard tone i debatten rundt Pride og andre temaer knyttet til det å være utenfor hetero- og kjønnsnormativiteten, noe vi også ser i etterkant av helgen.

HivNorge tilbyr gjerne samtaler for de som har behov for det. Vi kan også tilby likepersonssamtaler hvor vi samles flere og snakker om det vi har opplevd og våre tanker rundt det.

Kontoret er normalt stengt i juli, men ved behov vil vi kunne tilby både samtaler og likepersonsgrupper. Kontakt oss på telefon 21314580 eller e-post for å avtale.

En rekke andre organisasjoner som arbeider inn mot det skeive miljøet har også gode tilbud nå. Blant annet tilbys samtaler med likepersoner og samtaleterapeuter hos Helseutvalget, Chemfriendly og Skeiv verden. Regnbuevenn, FRI og Skeiv Ungdom har også tilbud for de som ønsker det.

Samtaletilbud og samling

Fra august tilbyr HivNorge samtalegrupper for menn som har sex med menn hvor aller er hjertelig velkomne, også de som opplever at de ønsker å snakke om erfaringer vi har gjort oss etter hendelsene i Rosenkrantz gate. I oktober vil det være en helgesamling for samme målgruppe hvor man vil nære sammen med andre og snakke om det som opptar en, også tilknyttet til annerledeshet.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.