Per Miljeteig oppnevnt til brukerutvalget ved Oslo Universitetssykehus

Per Miljeteig er oppnevnt til brukerutvalget i Oslo Universitetssykehus HF. Miljeteig er tidligere leder av HivNorge, og lever selv med hiv.

scheduleOppdatert: 20.12.2019

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Oslo Universitetssykehus HF er helseforetaket som driver alle de offentlige sykehusene i Oslo. Foretakets brukerutvalg som består av pasienter og pårørende og er rådgivende overfor styret og ledelsen i spørsmål som angår sykehusenes tilbud til pasienter og pårørende. Utvalget utnevnes for to år av gangen, og utnevnelsene for de neste to årene er nå klare.

I tillegg til å være rådgivende overfor styret og ledelsen ved sykehuset, skal brukerutvalget ta imot tilbakemeldinger fra pasienter og pårørende, og være et samarbeidsforum mellom sykehusene og pasient- og brukerorganisasjoner.

Per Miljeteig, tidligere leder av HivNorge, er nå oppnevnt til å sitte i brukerutvalget årene 2020-2021. Vi gratulerer med utnevnelsen og gleder oss til et fruktbart samarbeid.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.