Presisjon

I HivNorges årsmelding for 2009 har HivNorge referert til hendelser som har funnet sted i løpet av året, som har hatt tilknytning til hiv. Dette er også hendelser utover dem HivNorge selv har initiert.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Vi ser at vi burde vært tydeligere på å understreke at HivNorge ikke har hatt del i enkelte av arrangementene, og det har ikke vært HivNorges intensjon å påta seg æren for andres arrangementer.

HivNorge ønsker spesielt å understreke at kunstutstillingen som fant sted i regjerningsbygget i mars 2009, ble arrangert av Skeive Kunstnere. HivNorge var ikke en del av dette arrangementet.

Les også

schedule26.07.2024

→ Hiv og stigma i helsevesenet

En europeisk undersøkelse viser at opp mot 69% av alle som møter mennesker med hiv gjennom sin profesjon, har manglende kunnskap om overføring og forebygging av hiv. Mer enn halvparten av respondentene rapporterte at de følte en grad av bekymring når de visste at pasienten levde med hiv, for eksempel ved blodprøvetaking eller sårstell.

schedule26.07.2024

→ Når helse ikke kan prioriteres 

Sterke vitnesbyrd fra krigsherjede områder som Ukraina, Armenia, Palestina og Sudan viser at mange som lever under umenneskelige forhold må prioritere sikkerhet og trygghet, og at helse og medisiner ofte kommer i annen rekke.