Redd for å ha sex

I vår faste sexologspalte skriver en leser skriver at han sammen med sin mannlige hivpositive partner alltid har sikrere sex og bruker kondom. Men en natt sprakk kondomet og han har fått angst og føler at jeg har fått symptomer på en primærinfeksjon. Jeg tør ikke snakke med kjæresten min om det i frykt for at han skal bli full av skyld og gjøre slutt på forholdet vårt. Hva skal jeg gjøre, spør han.

scheduleOppdatert: 02.10.2017

createForfatter: Arne Walderhaug

labelEmner:

Sexolog Haakon Aars.

Se hva sexolog Haakon Aars svarer

Haakon Aars har arbeidet som overlege og psykiater ved Aker Universitetssykehus, og ved Institutt for Klinisk Sexologi og Terapi i Oslo. Han har også fast spalte i avisen VG. Aars svarer på spørsmål du måtte ha om seksuallivet ditt.

Les spørsmål og svar fra sexolog Haakon Aars

kontakt

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.