Slikkelapper som varmt hvetebrød

Onsdag 22. juni åpnet Skeive dager i Oslo Rådhusplassen for fire dager med ekte festivalstemning. HivNorges stand var populær også i år, og kondomer og slikkelapper forsvant som varmt hvetebrød.

scheduleOppdatert: 29.09.2017

createForfatter: Tekst: Bente Bendiksen. Foto: Olav André Manum og Bente Bendiksen

labelEmner:

Selv om solen glimret med sitt fravær mye av tiden, fant tusenvis av festglade mennesker veien ned til Rådhusplassen. Her var det gode muligheter for både mat og drikke, og til å ta en tur innom de ulike standsene som fylte plassen.

HivNorge sto sammen med Olafiaklinikken, som tilbød testing av hiv, syfilis og gonoré. HivNorge sin stand var godt besøkt, og unge som gamle lot seg utfordre av vår quiz. Vinnerne av de flotte premiene vil bli kontaktet i løpet av uken.

konserten

Lørdag viste solen seg fra sin beste side, og plassen ble fylt til randen av mennesker etter at paraden hadde gått gjennom Oslos gater.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HivNorges Facebook-side.

Les også

schedule24.03.2024

→ Ja, vi kan stoppe tuberkulose!

Verdens tuberkulosedag markeres 24. mars hvert år. Vi vil bruke denne dagen til å oppfordre norske politikere til å ta tuberkulose på alvor. Tuberkulose tar liv, den kan ramme alle, og den koster verden milliarder av kroner i helsekostnader og produktivitetstap. Samtidig vet vi hva som skal til for å stoppe den. Det er rett og slett en vinn-vinn-investering.

schedule22.03.2024

→ God påske

HivNorges kontor holder stengt hele påskeuken. Vi er tilbake tirsdag 2. april.