Vad

Verdens aidsdag har siden 1988 blitt markert over hele verden 1. desember. I Oslo markeres dagen med stands, gudstjeneste, fakkeltog og fest. HivNorge arrangerer fagkonferanse fredag 30. november.

scheduleOppdatert: 23.08.2017

createForfatter:

labelEmner:

Årets slagord er «Ta ansvar!», og temaet for konferansen er å se hvordan det nasjonale hiv- og aidsarbeidet samsvarer med Norges internasjonale engasjement i saken. Helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad kommer og hun skal snakke om hvordan takle hivepidemien her i landet.

I tillegg vil stortingsrepresentant Odd-Einar Dørum (V) og HivNorges styreleder Per Miljeteig holde innlegg om nasjonale strategier og hvordan hiv- og aidsproblematikken bør angripes her i landet. Dessuten vil overlege dr Frank O. Pettersen ved Ullevål universitetssykehus snakke om hivforskning her i landet. Anders Krystad fra Norges Fotballforbund vil åpne konferansen.

Plussprisen

Aksept

Sosial- og helsedirektoratets sider

Les også

schedule30.06.2022

→ Noen å snakke med

Etter helgens alvorlige hendelse er vi mange som er berørt på ulike måter. Mange kan ha behov for å snakke med noen og dele de erfaringer vi har gjort oss etter hendelsene i Rosenkrantz’ gate.

schedule24.06.2022

→ Bli med HivNorge i paraden på lørdag

I Spikersuppa i Oslo sentrum er det i disse dager et yrende folkeliv. — Vi i HivNorge har gledet oss lenge til å endelig markere Pride i Oslo igjen. Vi gleder spesielt til paraden på lørdag, og håper mange vil gå sammen med oss, inviterer HivNorges generalsekretær Anne-Karin Kolstad.