Vil du jobbe frivillig i Sverige?

Posithiva Gruppen, Sveriges største pasientorganisasjon for mennesker som lever med hiv, søker en ungdom (18-30 år) som selv lever med hiv, og som vil jobbe frivillig for organisasjonen i ni måneder (mars-desember 2021). Dette er en del av EU-programmet EU Solidarity Corps.

scheduleOppdatert: 16.12.2022

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Posithiva Gruppen ble sertifisert med EUs Quality Label i 2019, og hadde sin første frivillige gjennom dette programmet fra Spania i 2020.

Stillingen er definert som frivillig arbeid, og den frivillige blir ikke ansatt og får ikke lønn. Men alle utgifter til reise, overnatting, mat, nødvendige forsikringer og noe lommepenger blir dekket under oppholdet. Søkere må være statsborger i Norge eller et annet land som er medlem av EU eller EØS.

Søknadsfristen er 15. januar 2021. Les mer og send inn søknad her: www.posithivagruppen.se/esc

Har du spørsmål om ordningen eller vil snakke med Posithiva Gruppen før du søker, kan du ta kontakt med Janne Hoffart på e-post janne.hoffart@posithivagruppen.se eller telefon +46 700407781.

Les også

schedule05.07.2024

→ Til minne om Ulf Tveten

25. juni 2024 gikk Ulf Tveten bort. Gjennom hans åpenhet om å leve med hiv, samt hans engasjement i HivNorge, har han vært en viktig bidragsyter i kampen mot fordommer og stigma. Under bisettelsen i Vestre gravlund Nye kapell fredag 5. juli, holdt generalsekretær Anne-Karin Kolstad en minnetale på vegne av HivNorge og Helseutvalget. Minnetalen kan du lese her. 

schedule03.07.2024

→ 10 år som generalsekretær 

I mai 2024 var det ti år siden Anne-Karin Kolstad ble ansatt som generalsekretær i HivNorge. Med sin solide ledererfaring fra en rekke organisasjoner og unike evne til bygge nettverk og knytte kontakter, har hun bidratt til å utvikle HivNorge til en aktiv og utadrettet pasientorganisasjon med en tydelig brukerstemme. Vi har bedt henne skrive noen ord om sine ti år i sjefsstolen.