Vil du jobbe frivillig i Sverige?

Posithiva Gruppen, Sveriges største pasientorganisasjon for mennesker som lever med hiv, søker en ungdom (18-30 år) som selv lever med hiv, og som vil jobbe frivillig for organisasjonen i ni måneder (mars-desember 2021). Dette er en del av EU-programmet EU Solidarity Corps.

scheduleOppdatert: 16.12.2022

createForfatter: Sekretariatet

labelEmner:

Posithiva Gruppen ble sertifisert med EUs Quality Label i 2019, og hadde sin første frivillige gjennom dette programmet fra Spania i 2020.

Stillingen er definert som frivillig arbeid, og den frivillige blir ikke ansatt og får ikke lønn. Men alle utgifter til reise, overnatting, mat, nødvendige forsikringer og noe lommepenger blir dekket under oppholdet. Søkere må være statsborger i Norge eller et annet land som er medlem av EU eller EØS.

Søknadsfristen er 15. januar 2021. Les mer og send inn søknad her: www.posithivagruppen.se/esc

Har du spørsmål om ordningen eller vil snakke med Posithiva Gruppen før du søker, kan du ta kontakt med Janne Hoffart på e-post janne.hoffart@posithivagruppen.se eller telefon +46 700407781.

Les også

schedule10.04.2024

→ Forebygging, testing og behandling eliminerer hiv

Tidlig diagnostikk, raskest mulig oppstart med antiretroviral behandling av hivinfeksjon, kondombruk og tilbud om forebyggende behandling (PrEP) til spesielt risikoutsatte er de viktigste hivforebyggende tiltakene, ifølge Folkehelseinstituttet.

schedule05.04.2024

→ Husk søknadsfristen til Hivfondet

Lever du med hiv og er i en vanskelig økonomisk situasjon? Neste søknadsfrist for Hivfondet er 1. mai.