paraden_bred

Skeive dager i Spikersuppa

Konsert med Ingrid Bjørnov, alternativt ringspill og quiz er noen av aktivitetene HivNorge kan by på under årets Skeive dager i Oslo. I samarbeid med Olafiaklinikken tilbyr vi også hivtest.

homoflagg

Årets Skeive dager arrangeres i Spikersuppa, i hjertet av Norges hovedstad. Festivalområdet Pride park åpnet onsdag kl. 15 og Spikersuppa vil være full av stands og aktiviteter frem til lørdag kveld.

I tillegg til standen vår, vil HivNorge i samarbeid med Ingrid Bjørnov invitere til allsang og konsert fra scenen på torsdag fra kl. 19.

Skeive Norge synger.

I samarbeid med Olafiaklinikken kan du på standen vår få testet deg for hiv, syfilis og hepatitt B/C. Du kan også teste dine kunnskaper og holdninger ved å delta på vår quiz, eller la deg utfordre av et litt alternativt ringspill. Flotte premier venter vinnerne.

Korsang for god helse.

I forbindelse med at årets tema for Skeive dager er ungdom, vil også Sex og Samfunn delta på årets stand. Sex og Samfunn er landets største senter for seksuell og reproduktiv helse for unge voksne. Fra mandag til torsdag har senteret kveldsåpent for gratis konsultasjoner for alle unge opp til 25 år.