bodymapping_bred

Bodymapping

I samarbeid med Aksept, gjentar HivNorge tidligere suksess og inviterer til Bodymapping. Erfarne og kreative coach Jens Peder Høeberg og kunstner Jo Dietrich fra Danmark vil lede workshoppen.

– Dette er en terapiform som hjalp meg godt på vei inn i en ny verden av farger, former og indre ro, samt ga meg fokus på noe positivt i mestringen av hivdiagnosen, sier en tidlilgere Bodymapping-deltaker.

HivNorge inviterer i samarbeid med Aksept til ny Bodymappingworkshop våren 2015. Dette et nordisk konsept som med kroppen som utgangspunkt visualiserer tanker om hiv gjennom former, symboler og tekster.

På et stort lerret på 220 x 110 cm vil du kunne uttrykke hvem du er: i nåtid, fortid og med visjoner om fremtiden. I bilder og ord maler du dine opplevelser med hiv med utgangspunkt i et portrett av kroppen.

Du trenger ikke å kunne male eller tegne for å bli med. Det krever ingen forberedelser. Men tenk eventuelt over hvilke historier du har lyst til at fortelle fra ditt eget liv og overvei hvilke bilder/fotos du evt. vil bruke. Ta gjerne disse med til workshopen så du har noe å arbeide med. Det kan for eksempel være det stedet du bodde da du fant ut at du var hivpositiv - eller noe annet.

Begrenset antall deltakere! Det er mulighet for kostnadsfri overnatting på Aksept. Reiseutgifter til Oslo dekkes etter rimeligste reisemåte.

Påmeldingsfrist: 27. mars 2015
Dato: 25.-26. april og 30.-31. mai 2015. Workshopen varer over to helger og du må derfor delta begge helgene dersom du melder seg på.
Sted: Aksept – senter for alle berørt av hiv
Meld deg på via e-post eller ring HivNorges sekretariatet på 21 31 45 80.
Påmelding: bodymapping@hivnorge.no

bodymapping
Fra forrige kurs med Bodymapping i september 2011.

Les reportasje fra vårt forrige kurs i 2011.